5USDOFF IS de promotiecode

Retourbeleid

Retouren en restituties

Onze excuses voor het ongemak. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice om het retourproces binnen 7 dagen na ontvangst van uw item (s) te starten.

Lees ons retourbeleid zorgvuldig en zorg ervoor dat aan alle criteria is voldaan voordat u artikelen naar ons terugstuurt. Dit retourbeleid is van toepassing op alle items op onze site, behalve die speciaal zijn gemarkeerd.

U kunt geld terugkrijgen voor defecte, beschadigde of verkeerd verzonden artikelen, maatafwijkingen en kleurafwijkingen, enz.

Retourneer geen artikelen zonder overleg met onze klantenservice. Ze gaan het retourproces met u starten.

Na ontvangst van uw retour wordt het item beoordeeld door onze afdeling Kwaliteitsborging. Houd er rekening mee dat items die tekenen van slijtage vertonen, gewijzigd, aangepast of op enige manier beschadigd zijn, niet kunnen worden geaccepteerd voor retour.

Alle ongeautoriseerde, onjuist verpakte of niet-verzekerde pakketten worden teruggestuurd naar de afzender

Wij verwerken retouren niet onvoorwaardelijk. We begrijpen de frustratie als het niet lukt. We zullen ons best doen om uw retourzending en terugbetaling zo snel mogelijk te verwerken.

Retourprocedure

Stap 1: Dien een retourverzoek in bij onze klantenservice ([email protected]) binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling. Voeg een toelichting en foto's toe met de reden van uw retour. Houd er rekening mee dat retouren niet worden geaccepteerd zonder voorafgaande toestemming van onze klantenservice.

Stap 2: Zodra onze klantenservice uw verzoek heeft goedgekeurd, bezorgen wij u een retouradres en een "Productretourformulier". Stuur het item (s) binnen 3-5 werkdagen via uw lokale postkantoor. Houd er rekening mee dat we geen belasting of douaneheffing betalen als dit gebeurt.

Stap 3: Na ontvangst op onze locatie wordt uw retourzending binnen 48 uur verwerkt. Nadat uw retour is bevestigd en geïnspecteerd, staat u maximaal twee factureringscycli toe voordat deze op uw account worden bijgeschreven.

Annuleringsbeleid

- Bestellingen die binnen 24 uur na bevestiging van de betaling worden geannuleerd, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling.

- Bestellingen die binnen 24 tot 72 uur na bevestiging van de betaling worden geannuleerd, komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling bestaande uit volledige verzendkosten en 80% van de aankoopprijs van het product.

- Bestellingen geannuleerd binnen 72 tot 120 uur na bevestiging van betaling komen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling bestaande uit volledige verzendkosten en 50% van de aankoopprijs van het product.

- Bestellingen die na 120 uur na bevestiging van de betaling worden geannuleerd, komen alleen in aanmerking voor een gedeeltelijke terugbetaling van de volledige verzendkosten.

- Zodra uw bestelling is verzonden, kan deze niet meer worden geannuleerd.